Verzeker u nu al tegen de stijgende kosten van later.

Dankzij de Uitvaartverzekering geen financiële en praktische zorgen!

U KUNT ONMIDDELLIJK ONDERSCHRIJVEN.
GÉÉN MEDISCH ONDERZOEK OF MEDISCH ATTEST VEREIST!

JONG OF OUD!
RIJK OF ARM!
EEN UITVAARTVERZEKERING PAST BIJ IEDEREEN!


[gravityform id=”16″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”1″]

Aanvullende verklaringen
Ik verklaar:

  • dat ik de kosten van mijn uitvaart wens te verzekeren ten belope van het door mij gekozen verzekerd kapitaal en financiële zorgen te besparen aan mijn naasten.
  • dat het gekozen verzekerde kapitaal beantwoordt aan mijn behoeften.
  • dat ik geen soortgelijke verzekering die dezelfde behoeften dekt heb onderschreven en mocht dit wel het geval zijn, ik een bijkomend plan wil onderschrijven met als doel het huidig verzekerd kapitaal te verhogen.
  • dat ik weet dat ik dit verzekeringsproduct onderschrijf zonder advies van de tussenpersoon. Voor elke vraag in verband met mijn contract kan ik de tussenpersoon contacteren.

Door op de knop “Versturen aanvraag” te klikken, bevestigt u dat de ingevoerde gegevens en voornoemde verklaringen correct zijn, verklaart u kennis te hebben genomen van de Algemene Voorwaarden en gaat u akkoord met de inhoud hiervan.

Daarom een Uitvaartverzekering:

Uitvaartkosten zijn in de afgelopen jaren zeer sterk gestegen – deze hoge rekening wordt doorgeschoven naar uw nabestaanden wanneer u overlijdt.
De kosten van een gemiddelde uitvaart zijn in 10 jaar tijd explosief gestegen. Als deze forse stijging in de toekomst doorzet, lopen de kosten binnen 20 jaar al gauw op. Een uitvaartverzekering kan u daartegen beschermen!
De uitvaartverzekering is een verzekering voor een begrafenis of crematie. U betaalt elke maand premie. Overlijdt u? Dan betaalt én verzorgt de verzekeraar uw begrafenis of crematie. Helemaal volgens uw wensen en die van uw familie.

Hoe werkt het?

  • Overlijden in het eerste jaar, u ontvangt alle premies (zonder belasting) terug. Tussen het eerste en het tweede jaar, u ontvangt 50% van het verzekerde kapitaal, na het 2e jaar, u ontvangt het volledige verzekerde kapitaal.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn meeverzekerd zonder bijkomende kosten.
  • Blijf levenslang verzekerd maar betaal niet levenslang. Kies zelf wanneer u wenst dat uw premiebetaling stopt.
  • Volledige keuzevrijheid. U bent vrij om zelf een uitvaartondernemer te kiezen die bij u past.

Let op: de dekking van uw verzekering gaat pas in wanneer de eerste maandpremie is betaald én de ingangsdatum van de verzekering is bereikt. Vroegtijdige stopzetting van uw polis leidt tot kosten, omdat er een afkoopvergoeding wordt aangerekend waardoor u niet de volledige inleg kan terugeisen. Overlijden als gevolg van zelfmoord gedurende het eerste verzekeringsjaar is voor dekking uitgesloten. Tevens is het overlijden van de verzekerde, veroorzaakt door opzettelijke daad of op aansporing van de verzekeringnemer, voor dekking uitgesloten.

Deze campagne wordt uitgevoerd in opdracht van de Uitvaartmakelaar, FSMA – 104236A. Zijn er klachten of opmerkingen over deze dienst, dan kunt u contact opnemen met de Uitvaartmakelaar info@uitvaartmakelaar.be. Indien uw klacht niet naar behoren wordt afgehandeld, kunt u contact opnemen met de Ombudsman: Meeûsplantsoen 35 – 1000 Brussel. Uitvaartverzekering valt onder tak 21.

Een onderdeel van onze diensten is de e-mail nieuwsbrieven die we regelmatig versturen. Deze dienst houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwsfeiten die direct of indirect in relatie staan tot het product uitvaartverzekering. Wenst u dergelijke e-mails niet te ontvangen dan kunt u dit altijd kenbaar maken d.m.v. een telefoontje, brief of e-mail berichtgeving via de uitschrijfbutton. Uw gegevens worden dan ogenblikkelijk van onze maillist geschrapt.