Image

Een uitvaartverzekering voor iedereen toegankelijk!

Géén verhoging van uw premie ongeacht uw gezondheidstoestand, gewicht, rook- of drinkgewoontes.


DAAROM EEN UITVAARTVERZEKERING:

Door de evolutie binnen de uitvaartsector zijn de mogelijkheden binnen deze sector enorm toegenomen. Waar vroeger soberheid de standaard was vormen heden ten dage de persoonlijke wensen van de overledene de leidraad voor zijn uitvaart. En dat heeft uiteraard zijn effect op het kostenplaatje.

Mede hierdoor zijn de kosten van een gemiddelde uitvaart in 10 jaar tijd fors gestegen en zullen in de toekomst alleen nog maar meer toenemen. Een uitvaartverzekering kan u daartegen beschermen!

Met een goede uitvaartverzekering kan u het kapitaal dat vrijkomt bij overlijden aanwenden om uw uitvaart naar uw eigen wensen in te vullen. En mocht er dan nog sprake zijn van een overschot dan komt dit uiteraard toe aan uw nabestaanden.

REGEL UW UITVAART VANDAAG EN BE$PAAR UW GELIEFDEN EXTRA ZORGEN.

DAAROM EEN UITVAARTVERZEKERING:

Overlijden in het eerste jaar, u ontvangt alle premies (zonder belasting) terug. Tussen het eerste en het tweede jaar, u ontvangt 50% van het verzekerde kapitaal, na het 2e jaar, u ontvangt het volledige verzekerde kapitaal.

Kinderen tot 18 jaar zijn meeverzekerd zonder bijkomende kosten.

Blijf levenslang verzekerd maar betaal niet levenslang. Stem de duurtijd af op de maandpremie die het beste bij u past.

Vrije keuze van begrafenisondernemer en de wijze waarop u uw eigen uitvaart wenst in te vullen.

Ja, ik ontvang graag meer uitleg over een uitvaartverzekering en/of een afspraak.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.
[gravityform id="25" title="false" description="false" ajax=true]

Let op: de dekking van uw verzekering gaat pas in wanneer de eerste maandpremie is betaald én de ingangsdatum van de verzekering is bereikt. Vroegtijdige stopzetting van uw polis kan leiden tot kosten! Bijvoorbeeld in geval van een afkoopregeling wordt er een afkoopvergoeding aangerekend waardoor u niet de volledige inleg kan terugeisen. Overlijden als gevolg van zelfmoord gedurende het eerste verzekeringsjaar is voor dekking uitgesloten. Tevens is het overlijden van de verzekerde, veroorzaakt door opzettelijke daad of op aansporing van de verzekerde, voor dekking uitgesloten.

Deze campagne wordt uitgevoerd in opdracht van de Uitvaartmakelaar, FSMA - 104236A. Zijn er klachten of opmerkingen over deze dienst, dan kunt u contact opnemen met de Uitvaartmakelaar info@uitvaartmakelaar.be. Indien uw klacht niet naar behoren wordt afgehandeld, kunt u contact opnemen met de Ombudsman: Meeûsplantsoen 35 - 1000 Brussel. Uitvaartverzekering valt onder tak 21.

Een onderdeel van onze diensten is de e-mail nieuwsbrieven die we 2 x per maand versturen. Deze dienst houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwsfeiten die direct of indirect in relatie staan tot het product uitvaartverzekering. Wenst u dergelijke e-mails niet te ontvangen dan kunt u dit altijd kenbaar maken d.m.v. een telefoontje, brief of e-mail berichtgeving via de uitschrijfbutton. Uw gegevens worden dan ogenblikkelijk van onze maillist geschrapt.