Een uitvaartverzekering voor iedereen toegankelijk!

Verzeker u nu al voor een goed afscheid later!

Een uitvaart brengt hoge kosten met zich mee. Voorkom tijdig dat de
rekening wordt doorgeschoven naar uw nabestaanden!
 
• Wij werken met meerdere grote verzekeraars en kiezen samen met u voor de beste optie.
• Géén medisch onderzoek of medisch attest vereist!
• Laat u vrijblijvend informeren en stuur ons vandaag nog uw contactgegevens.
 

Daarom een Uitvaartverzekering:

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van uw begrafenis of crematie en voorkomt dat uw nabestaande bij uw overlijden voor onvoorziene kosten komen te staan.

Ook bieden de meeste verzekeraars praktische en juridische ondersteuning om uw nabestaanden mee te helpen tijdens deze moeilijke en emotionele periode.

Een gemiddelde uitvaart kost tussen de 2.000 en 3.000 euro. Hier zijn de kosten zoals een grafsteen, concessie of koffietafel nog niet bij inbegrepen. De uiteindelijke kosten zijn sterk afhankelijk van uw wensen of die van uw nabestaanden. Bedragen tot 6.000 a 7.000 zijn eerder regel dan uitzondering.

REGEL UW UITVAART VANDAAG EN BESPAAR UW GELIEFDEN EXTRA ZORGEN.

De kosten van een gemiddelde uitvaart zijn in 10 jaar tijd fors gestegen en zullen in de toekomst alleen nog maar meer toenemen. Een uitvaartverzekering kan u daar tegen beschermen!

Hoeveel kost een uitvaartverzekering

 • Enkele voorbeelden van een 40 jarige verzekerde
  Verzekerd kapitaal € 4.000:
  € 13,10 p/mnd* tot zijn 65e verjaardag of
  € 10,25 p/mnd* tot zijn 80e verjaardag

  Verzekerd kapitaal van € 5.000:
  € 16,35 p/mnd* tot zijn 65e verjaardag of
  € 12,80 p/mnd* tot zijn 80e verjaardag

  Verzekerd kapitaal van € 6.000:
  € 19,65 p/mnd* tot zijn 65e verjaardag of
  € 15,28 p/mnd* tot zijn 80e verjaardag

  * de premie wijzigt niet tenzij u ervoor kiest om deze jaarlijks te indexeren
 • Kinderen tot 18 jaar zijn zonder bijkomende kosten meeverzekerd
 • Vanaf de 1e maandpremie levenslang verzekerd
 • Een verzorgde uitvaart voor een klein bedrag per maand

Let op: de dekking van uw verzekering gaat pas in wanneer de eerste maandpremie is betaald én de ingangsdatum van de verzekering is bereikt. Vroegtijdige stopzetting van uw polis kan leiden tot kosten! Bijvoorbeeld in geval van een afkoopregeling wordt er een afkoopvergoeding aangerekend waardoor u niet de volledige inleg kan terugeisen. Overlijden als gevolg van zelfmoord gedurende het eerste verzekeringsjaar is voor dekking uitgesloten. Tevens is het overlijden van de verzekerde, veroorzaakt door opzettelijke daad of op aansporing van de verzekeringnemer, voor dekking uitgesloten.

Deze campagne wordt uitgevoerd in opdracht van de Uitvaartmakelaar, FSMA - 104236A. Zijn er klachten of opmerkingen over deze dienst, dan kunt u contact opnemen met de Uitvaartmakelaar info@uitvaartmakelaar.be. Indien uw klacht niet naar behoren wordt afgehandeld, kunt u contact opnemen met de Ombudsman: Meeûsplantsoen 35 - 1000 Brussel. Uitvaartverzekering valt onder tak 21.

Een onderdeel van onze diensten is de e-mail nieuwsbrieven die we 2 x per maand versturen. Deze dienst houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwsfeiten die direct of indirect in relatie staan tot het product uitvaartverzekering. Wenst u dergelijke e-mails niet te ontvangen dan kunt u dit altijd kenbaar maken d.m.v. een telefoontje, brief of e-mail berichtgeving via de uitschrijfbutton. Uw gegevens worden dan ogenblikkelijk van onze maillist geschrapt.