Zonder verzekering kost uw uitvaart al snel €5000,-

Dankzij de Uitvaartverzekering geen financiële en praktische zorgen!

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij nemen spoedig contact met u op.

conversion_pixel


Daarom een Uitvaartverzekering:

Door de evolutie binnen de uitvaartsector zijn de mogelijkheden binnen deze sector enorm toegenomen. Waar vroeger soberheid de standaard was vormen heden ten dage de persoonlijke wensen van de overledene de leidraad voor zijn uitvaart. En dat heeft uiteraard zijn effect op het kostenplaatje.

Mede hierdoor zijn de kosten van een gemiddelde uitvaart in 10 jaar tijd fors gestegen en zullen in de toekomst alleen nog maar meer toenemen. Een uitvaartverzekering kan u daartegen beschermen!

Met een goede uitvaartverzekering kan u het kapitaal dat vrijkomt bij overlijden aanwenden om uw uitvaart naar uw eigen wensen in te vullen. En mocht er dan nog sprake zijn van een overschot dan komt dit uiteraard toe aan uw nabestaanden.

REGEL UW UITVAART VANDAAG EN BE$PAAR UW GELIEFDEN EXTRA ZORGEN.

Welke dekkingen voorziet de verzekeraar:

  • Overlijden in het eerste jaar, u ontvangt alle premies (zonder belasting) terug. Tussen het eerste en het tweede jaar, u ontvangt 50% van het verzekerde kapitaal, na het 2e jaar, u ontvangt het volledige verzekerde kapitaal.
  • Blijf levenslang verzekerd maar betaal niet levenslang. Stem de duurtijd af op de maandpremie die het beste bij u past.
  • Kinderen jonger dan 18 jaar zijn meeverzekerd.

Een onderdeel van onze diensten is de e-mail nieuwsbrieven die we regelmatig versturen. Deze dienst houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwsfeiten die direct of indirect in relatie staan tot het product uitvaartverzekering. Wenst u dergelijke e-mails niet te ontvangen dan kunt u dit altijd kenbaar maken d.m.v. een telefoontje, brief of e-mail berichtgeving via de uitschrijfbutton. Uw gegevens worden dan ogenblikkelijk van onze maillist geschrapt.